----------------------------------------------------------------------------------------

Elvis häväisty

----------------------------------------------------------------------------------------

 

Kuvateksti:

Staff -valokuva: James Pease

Kuvanveistäjä Ray Aguilera ja hänen päätön Elvis -patsaansa: Hän haastoi Contra Costa Collegen oikeuteen.

 

Uutisartikkeli:

 

Kuningas on tuhottu

Kirjoittanut: Peter Allen

 

EL SOBRANTE–Kuvanveistäjä Ray Aguilera on aivan järkyttynyt. Joku irrotti hänen 6 tuumaa (1,8 metriä) korkean, muovista valmistetun Elvis Presley -patsaansa pään ja päällysti sen naamiointimaalilla.

Mutta Aguilera ei olekaan sellainen mies, joka vain menisi itkien kappeliin, kun jotain tällaista tapahtuu. Jos joku toivoo itselleen ongelmia, niin siinä tapauksessa hän on tullut oikeaan paikkaan. Ja nyt se joku saa luultavasti kärsiä nahoissaan, koska ei rakastanut hänen Elvistään tarpeeksi hellästi.

Kuvanveistäjän lakimies William Reustle Vallejon kaupungista kertoo, että Aguilera nosti syytteen joulukuun 30. päivä kahta Contra Costa Collegessa toimivaa taideopettajaa, Paul Pernishia ja Bob McLeania vastaan väittäen, että he olivat syypäät Elvis Presley ja Anne Frank -patsaiden tuhoamiseen. Oikeuskanne nimesi vastaajaksi myös Contra Costa Collegen syyttäen sitä välinpitämättömyydestä salliessaan vahingonteon kyseisille patsaille.

Tieto oikeuskanteesta tuli täytenä yllätyksenä kaikille vastaajille - kukaan heistä ei ole vielä saanut haastetta. Lisäksi Aguileran pitäisi vielä arvioida tuhoutuneen taiteensa hinta - tosin summan pitää olla vähintään $15 000, joka on minimikorvaus haasteen nostamisesta ylemmässä oikeusasteessa.

"Minulla ei ollut tiedossani, että kanne olisi nostettu", sanoo Pernish, joka johtaa taideosastoa. "Tiedän, että hän on opiskelija, mutta mitään muuta en tiedä."

"Rayta pyydettiin yli kahden vuoden ajan siirtämään... Osa 2/2 --->

 

Maalaukset
Veistokset
Lisää veistoksia
Sanomalehtiartikkelit
Valokuvaus
Peilisivustoja
Pääsivu

Mitä Giclée tarkoittaa?
Hinnasto: Klikkaa 'Maalaukset' -linkkiä

Prophecy.org -nettisivusto
email: ray@prophecy.org
© 1989-2010, Raymond Aguilera, All Rights Reserved