Mikä Jumala?
16x20 tuumaa (40.7 x 50.8 cm)
(Kangas tai paperiarkki)

Rajoitettu 100 kappaleen erä Giclée -vedoksia painetaan kankaalle ja taidepaperille.

Vedosten mukaan tulee numeroitu aitoustodistus, jossa on Raymond Aguileran ja Giclée -painomestarin allekirjoitus.

Kävijöiden kommentteja

Hinnasto - *USA*

16x20 tuumaa (40.7 x 50.8 cm)
(Sisältää aitoustodistuksen)

Giclée -vedos:  Rullattu paperiarkki
Käsittely & Kuljetus
  $300.00
$26.00
Giclée -vedos:  Rullattu taidekangas
Käsittely & Kuljetus
  $700.00
$26.00
Giclée -vedos:  Taidekangas, valmiiksi kiilakehyksessä, suojakäsitelty
Käsittely & Kuljetus
  $750.00

$29.00

11x14 tuumaa (28 x 35.5 cm)
(Vain taiteilijan allekirjoitus)

Giclée -vedos:  Rullattu paperiarkki
Käsittely & Kuljetus
  $100.00
$10.00

Kalifornian asukkaille on 8.7% myyntivero.

Ulkomaiset tilaajat, ottakaa meihin yhteyttä: ray@prophecy.org toimitustietoja varten.

Tilaaminen postitse: lähettäkää shekki tai maksumääräys osoitteeseen:
Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA
Tarvitsemme myös sähköpostiosoitteenne tilausvahvistusta varten!
Toimitusaikamme on 3 - 4 viikkoa

Kommentteja

Eniten minua kosketti tuo kankaalle maalattu kuvasarja naisesta, joka kysyy: "Mikä Jumala?" Olet saanut vangittua hänen kasvoilleen koko hänen sielunsa matkan hänen etsiessään Jahve-jumalaa. Tajusin, että nuo teokset ovat JUURI SELLAISIA, joiden kautta omakin sieluni kuvastuu - tuon naisen kautta. Ensimmäinen maalaus kertoo, että hänen elämänsä on ollut vaikeaa... Hän on kärsinyt paljon toisten ihmisten käsissä sekä myös omien virheittensä seurauksena.

Hän alkaa toivoa... altistaen itsensä elementeille, joille hän on kovettanut itsensä jo niin kauan aikaa... Toivo, ilo, lupaus ja täyttymys Hänessä. Tuo kolmas maalaus on minusta kuin suulemitar-neito etsimässä rakastettuaan.

(Saatan kuulua vähemmistöön... mutta epäilen sitä.)

Miehet ihailevat hänen kauneuttaan, naiset ymmärtävät kaiken hänen sydämensä tyhjyydestä ilon täyteyteen... Hän katselee ympärilleen... etsien häntä, tuota miestä, josta hänelle on kerrottu: joka rakastaa häntä, joka on kuollut hänen puolestaan, pyyhkien pois koko maailman synnit, jos nainen vain uskoisi ja alkaisi etsiä Häntä... Mutta nainen ei edes tiedä Hänen olevan olemassa ja rakastavan tätä kaukaa, mutta kuitenkin läheltä...

Nainen katselee ympärilleen... yrittäen löytää Hänet toisista ihmisistä... Vielä hän ei voi Häntä löytää, mutta nyt hän tietää, että tuo mies on todella olemassa... Ilo, rauha ja hellyys tuon naisen kasvoilla... kertovat... että Hän, tuo mies, on tuonut itsensä julki... jotta nainen voisi Hänet löytää... Jeesus, hänen sielunsa rakastaja...

Tuo maalaus puhuu monellakin tapaa. "Menkää ja kertokaa Hänestä, joka rakastaa niitä, joita kukaan muu ei rakasta..." Se voi kertoa myös Jeesuksen rakkaudesta, kärsivällisyydestä ja pitkämielisyydestä siihen saakka, kunnes lopulta saavutamme elämässämme pisteen, jossa avaamme sisimpämme Hänelle... Tuo maalaus jopa kehottaa ETSIMÄÄN Häntä... Voi, siinä on niin paljon totuuksia! Meitä kaikkia tarvittaisiin tähän: voisimme kaikki, sitten jossain vaiheessa, todistaa julkisesti siitä, millä tavalla nuo tietyt maalaukset avaavat hengen silmämme näkemään toiset ihmiset ja antavat ymmärrystä hengelliseen kasvuumme.

"Valo pimeydessä" -teos... Se muistuttaa minua Eenokin vaimosta... Lukiessani Eenokin kirjan jäljennöstä, huomasin, että sen jälkeen, kun Eenok palasi oltuaan todella kauan poissa Jumalan seurassa oppimassa asioita maailmankaikkeudesta ja kaikesta siitä, mitä Jumala halusi hänelle näyttää... hänen vaimoaan ei enää mainittu. Vain hänen poikansa mainitaan. Jos vaimo kuoli ennen hänen paluutaan... hän saattaa vieläkin etsiä Eenokia hengessä... Ehkäpä hän oli ei-uskova... eikä pysty hyväksymään sitä, että Eenok todella meni Jumalan luo... että Eenok hylkäsi hänet... Olen varma siitä, että löytyy ihmisiä, jotka sanovat tämän käsitteen olevan epäraamatullinen... etteivät kuolleet tiedä mitään... mutta asiat olivat eri tavalla siihen aikaan... ja Isä todella käytti tätä asiaa omaan tarkoitukseensa MINUN elämässäni.

Tuo kirja kertoo, että Eenok opetti pojilleen kaiken, mitä hän oli oppinut taivaallisissa ja käski heitäkin kertomaan ihmisille kaiken, mitä hän oli opettanut heille... ja sitten hän meni jälleen pois eikä enää koskaan palannut... Hän jatkoi vaellustaan Jumalan luona... Tuo nainen toi mieleeni hänet... Tuo maalaus toi mieleeni naisen, jonka näin näyssäni, ja tunsin, että hän yhä edelleen etsii häntä... Eenokia.

Noniin... Tiedän kyllä, mitä suurin osa teistä ajattelee... Tämä sisar on vähän (?) outo...

No mutta kuitenkin, perustan tämän avoimeen näkyyn, jonka sain neljä vuotta sitten... naisesta, joka muistuttaa suuresti tuossa maalauksessa kuvattua naista. Näyssä... hän oli pukeutunut samantyyppiseen pukuun, oli pimeässä ja huusi suureen ääneen: "Eenok!" "Eenok!" etsien häntä jäätävän kylmässä ja pimeässä yössä... Saatoin nähdä hänen hahmonsa ainoastaan kuun ja kaukaisen katulampun valossa... Tuossa lyhytkestoisessa näyssä hän katosi yön pimeyteen huutaen hänen nimeään. Tästä alkoi ensimmäinen perehtymiseni Eenokiin - kuka hän oli ja miksi minun oli tärkeää tuntea hänet... Häntä kutsutaan "kirjoittamisen isäksi", mikä on täsmälleen sitä, mihin Herra on... näin olen ajan saatossa ymmärtänyt... minut kutsunut... tekemään sitä HÄNEN käskystään. Voin vain toivoa, että ehkä minustakin tulee YKSI niistä, jotka eräänä päivänä kävelevät suoraan HÄNEEN. Tämän vuoksi valitsen numero nelosen kyseisestä sarjasta.

No, tämä teos ei varmastikaan tuo samoja ajatuksia jollekulle toiselle... Tämä oli/on minun henkilökohtainen kokemukseni hengessä... ja tuo maalaus toi kokemukseni takaisin hyvin elävästi... Kuka tietää, millä tavoin se koskettaa muita ihmisiä heidän OMASSA kokemusmaailmassaan.

Kuulkaas ihmiset... Kun aloitan, minulla ei koskaan ole aikomuksena kirjoittaa, mitä lopulta kirjoitan... Kiitän Jumalaa, että olen veljien ja siskojen joukossa, jotka rakastavat toisiaan ja rukoilevat toistensa puolesta. Tämä oli minusta kaikkein paras tapa kertoa maalauksista, jotka synnyttivät tunnekokemuksia... Olisi enemmänkin sanottavaa... mutta tämä saa riittää.

Judy

 

 

Maalaukset
Veistokset
Lisää veistoksia
Sanomalehtiartikkelit
Valokuvaus
Peilisivustoja
Pääsivu

Mitä Giclée tarkoittaa?
Hinnasto: Klikkaa 'Maalaukset' -linkkiä

Prophecy.org -nettisivusto
email: ray@prophecy.org
© 1989-2010, Raymond Aguilera, All Rights Reserved