Myrsky
16x20 tuumaa (40.7 x 50.8 cm)
(Kangas tai paperiarkki)

Rajoitettu 100 kappaleen erä Giclée -vedoksia painetaan kankaalle ja taidepaperille.

Vedosten mukaan tulee numeroitu aitoustodistus, jossa on Raymond Aguileran ja Giclée -painomestarin allekirjoitus.

Kävijöiden kommentteja

Hinnasto - *USA*

16x20 tuumaa (40.7 x 50.8 cm)
(Sisältää aitoustodistuksen)

Giclée -vedos:  Rullattu paperiarkki
Käsittely & Kuljetus
  $300.00
$26.00
Giclée -vedos:  Rullattu taidekangas
Käsittely & Kuljetus
  $700.00
$26.00
Giclée -vedos:  Taidekangas, valmiiksi kiilakehyksessä, suojakäsitelty
Käsittely & Kuljetus
  $750.00

$29.00

11x14 tuumaa (28 x 35.5 cm)
(Vain taiteilijan allekirjoitus)

Giclée -vedos:  Rullattu paperiarkki
Käsittely & Kuljetus
  $100.00
$10.00

Kalifornian asukkaille on 8.7% myyntivero.

Ulkomaiset tilaajat, ottakaa meihin yhteyttä: ray@prophecy.org toimitustietoja varten.

Tilaaminen postitse: lähettäkää shekki tai maksumääräys osoitteeseen:
Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA
Tarvitsemme myös sähköpostiosoitteenne tilausvahvistusta varten!
Toimitusaikamme on 3 - 4 viikkoa

Kommentteja

Kun katselen "Myrsky" -maalausta, se vaikuttaa samoin kuin jotkut lukemani profetiat. Minua itkettää ja kumarrun maahan. "Myrsky on ihmeellinen."

Wilma

*************

Hei Ray,

Itse pidän tuosta Myrsky -maalauksesta, koska pimeydessä on
vielä vähän valoa jäljellä. Eksyttäjä ja Koditon ovat myös tosi
hyviä. Luulen, että paperiarkki olisi helpompi lähettää kuin
kangas.

Paula A.

*************

Hei Ray,

Luulenpa, että tuosta "Myrsky" -maalauksesta olisi hyvä aloittaa. Rukoilin asian puolesta ja tunsin, ettei Herra vastustanut sitä! Paperi olisi hyvä painomateriaali, luulen.

Kristuksessa,

Susan

*************

Hei Ray,

Tässäpä omat suosikkini...

1. Myrsky: Kuten jo aiemmin sanoin, rakastan tuota pientä, mutta tukevannäköistä ristiä - sitä, kuinka valtavan suuri musta myrsky on tulossa, mutta jotenkin vain tiedät sisimmässäsi, että risti on tarpeeksi vahva ja tulee kestämään kaiken, mitä myrsky tuokaan mukanaan. Pilvet tulevat ja menevät, mutta risti ei siirry paikoiltaan. Rakastan myös värivalintojasi - olen aina rakastanut noiden värien yhdistelmiä: vaaleanpunainen, tummansininen, musta ja purppuranpunainen. Tämä teos on yksi niistä, jotka tahtoisin omistaa.

2. Koditon: Joka ainoa kerta, kun näen tuon kodittoman miehen, sydämeni särkyy. Hän näyttää niin todelliselta, ja tuo ilme hänen kasvoillaan näyttää (minusta) niin uupuneelta, äärettömän väsyneeltä... niin kuin hädin tuskin jaksaisi elää... niin totaalisen yksin vailla kenenkään rakkautta. Se saa minut tuntemaan, että tahtoisin kurottautua kuvaan fyysisesti ja pitää häntä sylissäni kuin pientä lasta ja kertoa, että kaikki korjaantuu vielä.

3. JEESUS: Tiedän, että tämä teos kuuluu sarjaan, mutta pidän sarjan viimeisestä. Outoa, mutta jotenkin tuon naisen kasvot SÄDEHTIVÄT niin KIRKKAASTI - paljon kirkkaammin kuin muissa kuvissa -, ja tuo hymy hänen kasvoillaan on mielenkiintoinen, kun ottaa huomioon, että hän on juuri löytämässä Jeesuksen... Oikeastaan se jotenkin naurattaa minua. Luulisi, että kasvot olisivat täysin KUNNIOITUKSEN vallassa, mutta hänen kasvonsa sanovat: "AI, SIINÄHÄN SINÄ OLETKIN!" kuin se olisi itsestäänselvyys... Minusta se on aika hassua.

(Minun on kyllä ihan pakko kertoa, etten pidä vuohista lainkaan enkä TODELLAKAAN pidä noista käärmekuvista. Ei sillä, ettet olisi maalannut niitä hyvin... päinvastoin - en vain voi sietää, millaisia ne ovat. Inhoan käärmeitä todella paljon. Pahoittelen asiaa.)

Ray, aiotko koskaan maalata kuvaa Jeesuksesta niin kuin olet hänet nähnyt?

Siunausta sinulle,

Sarah

*************

Hei Ray,

"Myrsky" -maalaus saapui tänään. Kiitos todella paljon! Se on jopa kauniimpi "tosielämässä" kuin nettisivustolla.

Odotamme parhaillaan Ike -myrskyn rippeitä täällä Arkansasissa, ja rukoilemme kaikkien niiden puolesta, jotka ovat Texasin eteläosissa.

Kristuksessa,

Susan

************

Hei kaikki,

Ajattelin tässä vain, että kerron pari asiaa, jotka liittyvät hankkimaani "Myrsky" -maalaukseen. Ensinnäkin, postinkantaja oli jättänyt paketin kuistilleni keskelle kaatosadetta. Se oli läpimärkä, niin märkä, että se romahti kasaan kädessäni, kun poimin sen ylös. Ja lisäksi paketin yläosaan oli repeytynyt valtava aukko, todella suuri repeytymä. Tiedättekö mitä? Minun pikkuinen "Myrsky" -maalaukseni oli täysin vahingoittumaton. Vaikka se olikin suojattu muovilla, se olisi helposti voinut luiskahtaa ulos pakkauksesta tai kärsiä vesivahinkoja. Ja toiseksi, siitä asti, kun laitoin maalauksen rukousalttarilleni, minulla on ollut tämä huimaavahko, rauhallinen olotila. Tosi outoa, mutten voi lakata hymyilemästä, kun pitelen tätä maalausta käsissäni. Ja vielä viimeiseksi, jos katsotte sen pimeydessä näkyvän suurinenäisen kasvokuvan sivulle, suoraan silmillenne pomppaa "Huuto" -maalausta muistuttava hahmo. "Huuto" on pääkallomainen luomus, jolla on avoin suu ja jonka on tehnyt joku Skandinaviassa elänyt taiteilija. En tiedä, en tiedä, mutta "jotain on kyllä ehdottomasti tekeillä" näiden maalausten kanssa. Asioita avautuu vieläkin, mutta lopetan tähän. Kiitos vielä kerran, Ray, KAIKESTA, mitä teet ja maalaat.

Paljon siunausta,

Wilma

************

Hei Ray ja kaikki muutkin,

Sain juuri Rayn lähettämän "Myrsky" -maalauksen ja minun täytyy sanoa, että on aivan mahtavaa nähdä nuo siveltimenvedot ja pitää maalausta lähietäisyydellä! Pystyn näkemään PALJON asioita, joita en koskaan erottanut internetissä... se on aivan ihmeellistä! Myrskypilvessä näkyvien selkeiden "kasvojen" (joissa on silmät, nenä, huulet ja iso leuka) lisäksi on myös muita asioita, jotka erottuvat AIVAN SELVÄSTI - maalauksen yläosassa on pienet kasvot... miehen, jolla on iso nenä... selvää kuin vesi... ja siellä on toinenkin hahmo, jota en voi kuvailla muuten, kuin että se näyttää demonilta... ja tuo alue, missä aurinko on, näyttää ihan enkeliltä... ja sieltä löytyisi vielä LISÄÄKIN asioita. No, tietystihän ne ovat vain minun omia henkilökohtaisia havaintojani, mutta voin kertoa teille, että pystyisin tarkasti osoittamaan, missä ne ovat! (En ole henkilö, joka haluaa tehdä asiasta suuremman kuin se on... mutta tämä on aivan ihmeellinen maalaus.) Luulenpa, että Hän itse laittoi Rayn tekemään JOKAISEN näistä maalauksista JUURI SILLÄ TAVALLA KUIN HÄN ITSE HALUSI! Eikä Ray edes tiennyt, mitä Hän oli tekemässä! Jok'ikisen siveltimenvedon kohdalla oli näin! Eikö ole valtavaa?!

Tämä on vain ajatus... enkä oikein tiedä, miten sen pukisin sanoiksi, ja luultavasti se on täysin VÄÄRIN... Ajattelin vain, että ehkä jokaisella näistä maalauksista on oma "erikoistarkoituksensa"... En ole sanomassa, että mikään niistä olisi parempi kuin joku toinen, tai voimallisempi... mutta ajattelin vain, että koska ne esittävät niin monia erilaisia asioita, ne on mahdollisesti tehty jollain tavoin erilaisia tarkoitusperiä varten... Ilmeisesti Herra TIESI, kuka saisi nämä vedokset/maalaukset ja miten ne kirkastaisivat Häntä... Luulenpa, että TÄSSÄ KOKO ASIASSA on kysymys VALTAVAN paljon ENEMMÄSTÄ kuin mitä silmillämme voimme nähdä.

Jostain syystä mielessäni on se, kun Mooses teki vaskikäärmeen, johon ihmisten piti katsoa tullakseen terveiksi, jos Jumalan lähettämät käärmeet olivat purreet heitä (koska he olivat tehneet syntiä - 4. Moos. 21:9). Syntikysymys ei varsinaisesti ole syy asiaan... mutta Jumala vain käyttää fyysisiä "asioita ja esineitä". Luulen, että minun "suuri" kysymykseni oli tämä: "Miksi Jumala käyttäisi tai tarvitsisi maalauksia lähettääkseen VOIMANSA?" Mutta Hän vain ON tehnyt niin jo aikaisemmin! Kaikessa on kysymys USKOSTA! Ja Jumalahan EI MUUTU! Minkä vuoksi tämä sitten olisi eri asia? (Ja mehän elämme LOPUNAJASSA! Jos ei nyt, niin milloin sitten? Mikä olisikaan parempi aika kuin tämä!)

En tietenkään ymmärrä kunnolla, mitä Jumala tarkoitti sanoessaan, että "jokaisen maalauksen mukana tulee Jumalan voima", mutten rajoita pikkuruista mielikuvitustani. :) Ja vastahan sain tuon maalauksen, joten pidän sinut ajan tasalla ja lähettelen sähköpostia myös tulevaisuudessa :)

Ray,

Kiitos vielä kerran, kiitos, että olet ollut niin ahkera. Jumala siunatkoon sinua nyt ja aina ja ikuisesti.

Siunausta teille kaikille,

Sarah

************

Hei Sarah,

Aika hassua, olen ajatellut täsmälleen samalla tavoin. Olen miettinyt, että ehkäpä jokainen noista maalauksista, joista kukin edustaa omaa hengellistä aluettaan, toisi mukanaan myös oman yksilöllisen, hengellisen siunauksensa henkilöille, jotka sen ottavat kotiinsa (joku maalauksista voisi esimerkiksi tuoda viisautta, toinen kärsivällisyyttä, toinen kyvyn taistella hengellisiä linnakkeita vastaan jne.). Muistattehan liitonarkin? Kuka hyvänsä sen otti vastaan Israelissa (ennen kuin se saapui paikkaan, johon Jumala sen halusi), sellainen henkilö sai aina siunauksia sen mukana. Ja toisaalta, kuka ikinä rikkoi sitä vastaan jollain tapaa (niin kuin eräät pakanat, kun arkki oli heidän hallussaan), joutui sen kiroamaksi.

En tiedä, onko asia näin Rayn maalausten kanssa. Tämä on vain ajatus.

Eva

 

Maalaukset
Veistokset
Lisää veistoksia
Sanomalehtiartikkelit
Valokuvaus
Peilisivustoja
Pääsivu

Mitä Giclée tarkoittaa?
Hinnasto: Klikkaa 'Maalaukset' -linkkiä

Prophecy.org -nettisivusto
email: ray@prophecy.org
© 1989-2010, Raymond Aguilera, All Rights Reserved